topbillede

Konsultation

Alle hverdage efter aftale
 

Telefonkonsultation

Hverdage kl. 8 - 9

 

Tidsbestilling

Hverdag kl. 9 - 11.30

 

Aftenkonsultation

Onsdage kl. 16 - 17

 

 

 

Aktuelt:

 Klinikken er lukket grundet kursus 26/10 18 og ferie 27/10-4/11 18

Angående kontakt om eftermiddagen
Det vil ikke altid være muligt at træffe os ved receptionen/i klinikken efter klokken 12. Vi er der selvfølgelig de tidspunkter vi har sat patienter på i konsultationen.

Så det vil være mest sikkert at ringe (eller evt. møde uanmeldt op ) om formiddagen, hvis I vil træffe os angående tidsbestilling, medicinbestilling eller andet.

Der er også mulighed for at bestille medicin og tider via Lægevejen-selvbetjening.

Ved behov om eftermiddagen for akut lægehjælp grundet sygdom, er det den klinik, der har “vagten” den respektive dag, I skal kontakte telefonisk.
 

Ved mistanke om infektioner
En bøn til patienter der har mistanke om at de har en infektion og ringer til mig: Vil I ikke sørge for at måle temperatur inden I ringer?
Det betyder en del for vurderingen af hvad der skal gøres ved det.
Mange har ikke engang et termometer, der virker, men de koster ikke så meget, kun 50-75 kr, så det er en god idé at have fået købt et, så det er klar, når man bliver syg.
 

Angående telefonsystem
Når du som patient ringer op til min klinik, vil du blive bedt om at indtaste dit cpr-nummer. Det gør, at din journal kommer automatisk frem på klinikkens skærm, så snart dit opkald bliver besvaret, dvs. vi kan hurtigere se din journal, når du ringer.

 

Vi kan give influenza-vaccinationer fra mandag 1/10 18, bestil tid, eller vi kan måske nå det på en tid du allerede har af anden årsag.